Bulgarian Organic Foods
 
 
 
bgen

0БЯВА ЗА КОНКУРС ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПРИЛАГАЩА/ПРИЛАГАЩИ ОРГАНИЗАЦИЯ/ОРГАНИЗАЦИИ ПО МУЛТИНАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА “EU BEE HONEY-101015669” ЗА ПРОМОЦИЯ НА ЕВРОПЕЙСКИ МЕД В ТРЕТИ СТРАНИ (ЯПОНИЯ, ОАЕ И САУДИТСКА АРАБИЯ)”

„Бългериан Органик Фуудс“ ООД, със седалище в Търговище, България, с централа на ул. Антим I 47, Търговище, 7700, България, и пощенски адрес: София 1000, ул. Г. С. Раковски 108. етаж 2, офис 206, България, в качеството на координатор на проекта, заедно с бенефициента – “Beekeeping Cooperative of Thassos”- Гърция, в съответствие с Регламент (ЕО) 1144/2014 на Европейския парламент и на Съвета, и Наредба за условията и процедурите за подбор, изпълнение и мониторинг на промоционални програми за селскостопански и хранителни продукти, обявява покана за конкурс за избор на организация за изпълнение на програмата „EU Bee Honey 101015669“. Общият бюджет на Програмата възлиза на 2.132.153,00 EUR.

Мерките, включени в програмата, за които се обявява конкурсът, съчетават информационни и промоционални дейности за три години и са както следва:

- Връзки с обществеността

- Уеб сайт, социални медии

- Реклама (брошури, онлайн, печатни медии)

- Събития (присъствие на търговски панаири, семинари & B2B мероприятия, учебни пътувания)

- Търговски пунктове - POS - промоция

Участниците в конкурса трябва да имат доказан опит и история на дейността, фокусирана върху предоставяне на реклами и рекламни услуги за бизнеса в селскостопанския сектор, на вътрешния пазар и/или в трети държави и/или в целевите пазари през последните пет години. Оценката на офертите и избора на прилагаща/прилагащи организации на програмата ще бъде свързана с техническата и финансовата им способност и възможност за изпълнение на програмата, капацитета и човешките ресурси, яснотата на предложението, съотношение на цена/качество и разбиране на целите и изискванията на програмата.

Кандидатите за участие в конкурсната процедура следва да подадат заявление за участие в конкурсната процедура на адрес: София 1000, ул. Г.С.Раковски 108. етаж 2, офис 206, Република България, най-късно до 30ти Октомври 2020 г. или по имейл на следните имейл адреси: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Тръжната документация и разяснения относно процедурата могат да бъдат получени от конкретните звена за контакт след изпращане / подаване на заявлението за участие в процедурата на посочените адреси.

Условията и начинът на плащане ще бъдат отражение на сключения с Европейската комисия договор за изпълнение на Промоционалната програма“ EU Bee Honey 101015669, като разплащанията ще се извършват само в една разплащателна сметка на проекта, открита целево и отразена в съответните договори.

Всеки участник в процедурата има право да представи само една оферта.

Участниците, заявили своето участие в конкурса следва да представят своите оферти, ведно с приложенията към тях според изискванията на конкурса в срок до 23.11.2020 г. (до 15 часа) на адреса на Координатора на проекта БОФ (София 1000, ул. Г.С.Раковски 108. етаж 2, офис 206).

 

Лице за контакти в България: Г-н Петко Симеонов

тел. +359887255878

е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Свалете Tender Specifications